Ennen oli ihan kiva katsoa aamulla peiliin. Ennen mietin miten kesytän tukkani ja laitanko yhtään meikki. Nyt mietin miten saan kaljut peittoon ja montako kerrosta meikkivoidetta peittää ihon. Menossa on nyt "hiusten elvytyskuuri". Odotan malttamattomana tuleeko tuloksia. Siitä seuraavassa postauksessa.

Palataan kuitenkin ihooni. 4 kuukautta sitten söin ihooni antibioottikuurin koska en kestänyt enää katsoa kasvojeni ihoani. Ajattelin kuitenkin ettei tämä voi jatkua näin. En ala syömään lääkkeitä "jokaiseen ongelmaan". Kaikki ongelmat lähti lääkkeistä, enkä ala ruokkia ongelmia uusilla lääkkeillä. Haluan puhdistaa kehoni kaikista "ylimääräisistä kemikaaleista". Tämän vuoksi olen myös päättänyt aloittaa detox-kuurin. Mutta anyways...painelin etsimään internetistä ratkaisuja ongelmiini. Tiesin jo entuudestaan kristallisuolasaippuasta jota oli aiemmin suositeltu käytettävän atooppisen ihon puhdistukseen. En kuitenkaan tiennyt että tämä tuote voisi olla apu myös finneihin. Täysin kemikaaliton, sopii allergikoille, hajusteeton ja edullinen ihonhoidon ratkaisu. Tuo desinfioiva vaikutus auttaa ihoa rauhoittumaan kun finnit ovat ärtyneitä ja tulehtuneita. Aivan loistava tuote! Hieman yli 2 viikkoa käyttänyt säännöllisesti aamuin illoin kasvojen pesuun ja olen todellakin huomannut kuinka iho on rauhoittunut, pehmeämpi ja finnien pintaan nuoseminen on vähentynyt. Ja tarkoitan tässä siis niitä ikäviä hormonifinnejä jotka muhii viikko tolkulla ihon alla.

Kokeilussani on myös apteekissa neuvoneen kosmetologin puhdistusvesi Avenelta (Cleanance, sisältää lähdevettä). Kosmetologi kertoi Avenen sopivan hyvin sekaiholle, eikä kuivata. Alkuun olin hieman skeptinen. En yleensä ole käyttänyt puhdistusvesiä juuri niiden kuivattavan vaikutuksen takia. Ja juu, kosmetologi oli oikeassa. Ei kuivata ja jättää todella miellyttävän tunteen iholle, mutta tuo hajuste tökkäsi minun kohdalla. Jättää iholle ikävän voimakkaan hajun. Tuntuu kuin kasvot olisi pyyhitty hajuvedellä. Tämän takia käytän tuotetta korkeintaan kaksi kertaa viikossa koska olen yrittänyt karsia hajusteet minimiin tuotteissa joita käytän. Ihan kiva tuote kuitenkin "syvempään" puhdistukseen välillä.

Luottotuotteeni ihon hoidossa ovat olleet jo pidemmän aikaa Eucerinin Ultra sensitive päivävoide ja tuo A-vitamiinivoide. Eucerin ehdottomasti siksi koska siinä on minimi mitään myrkkyjä, kemikaaleja, hajusteita ym. Pitänyt ihoni ihanan kosteana aamusta iltaan. Ja A-vitamiinivoide lähinnä välillä syvä kosteuttamaan yöaikaan. Se kuulemma silottaa ryppyjä, kirkastaa ihoa ja auttaa akneen. Itse en ryppyihin ole huomannut mitään vaikutusta, mutta kirkastaa todellakin ihoa. Akneen en oikein ole sen huomannut toimivan. Mutta sitä vasten minulta löytyykin todellinen pelastajani, sinkkipasta! Ihan mieletön tuote! Jos et ole vielä kokeillut niin äkkiä kokeilemaan.

Joskus käytin sinkkivoidetta arpeeni joka oli tullut pikkuisessa onnettomuudessa. Ja kas kummaa, arpi vaaleni ja nyt sitä tuskin näkee. Olin ihan myyty. Nyt ihon kukkimisen myötä menin sitten ostoksille apteekkiin ja huomasin että sinkkivoiteesta on myös tuollainen tuhdimpi voide eli pasta. Ja voin kertoa että suolasaippualla pesu, neutraali ihovoide ja lopuksi sinkkipasta finni kohtiin ja vanhoihin arpiin on ihan mieletön yhtälö. Arvet ovat alkaneet vaalentua pois, finnit häviää muutamassa päivässä jos ehtii kypsyä edes ihon pintaan ja punoitus ihosta on lähes kadonnut. Hyvä tuote tuollaiseen täsmähoitoon. Kaiken lisäksi sinkkipasta on hajusteeton.

tuotteet.jpg














Näillä mennään toistaiseksi. Katsotaan kuinka muijan käy...  :)